Beveiligingscamera

Beveiligingscamera (ip camera)

Voorheen werd de beveiligingscamera vaak alleen op de zakelijke markt gebruikt, tegewoordig is er ook een grote behoefte van de "normale" burger aan beveiligingscamera. Wij willen tegenwoordig allemaal een extra veilig gevoel in huis hebben, dat kan met de IP beveiligings camera.


Welke beveiligingscamera's zijn er?

Beveiligingscamera's zijn er in allerlei soorten. Zo zijn er analoge camera's maar tegenwoordig ook ip camera's. Er zijn bedrade beveiligingscamera's en ook draadloze beveiligingscamera's. Er zijn beveiligingscamera's waarvan je voor elke camera een stopcontact moet zoeken, maar er zijn ook beveiligingscamera's die zonder stroom werken en enkel met een utp kabel. De zogenoemde POE beveiligingscamera (power of ethernet). De stroom komt dan vanuit de recorder (NVR).

De beveiligingscamera en de ip camera zijn er ook in allerlei maten en vormen. In hoofdlijnen heb je de dome beveiligingscamera (bolletje) en de bullet beveiligingscamera (langwerpig).

Het ligt er maar net aan waar en voor welke doeleinde je de beveiligingscamera wilt gebruiken. Binnen in je woning of bedrijf gebruik je bijvoorbeeld andere type bewakingsscamera dan voor buiten waar je een veel grotere oppervlak wil bestrijken.

Camera beveiliging is anno 2018 een veel gekozen preventieve maatregel die burgers nemen om inbrekers af te schrikken. Bij HA Trading vind je een ruime keuze aan bewakingscamera's. Zo hebben we complete beveiligingscameraset bedraad, maar ook draadloze beveiligingscameraset. Wil je toch echte professionele bewakingscamera's dan hebben we ook een assortiment IP camera's (POE) van het merk Amiko.