Adapter (stroomkabels)

Voedingkabels, stroomkabels en adapters

Adapters (waaronder voeding & stroomkabels) worden gebruikt voor bijna alle elektronische apparaten. Denk aan een laptop, telefoon, satellietontvanger en of bijvoorbeeld voor een apparaat wat ook op batterijen kan werken.
 


Exclusieve kabels en adapters

Hierboven ziet u onze aanbod aan stroomkabels online, exclusieve kabel nodig en vind u niet wat u zoekt op onze website? Stuur dan een e-mail naar info@hatrading.nl, want we hebben niet alles online, maar meestal wel nieuw in de magazijn. Ook is een optie dat de door uw gevraagde stroopkabel of adapter snel besteld kan worden zodat we u er toch mee kunnen voorzien tegen een aannemelijke prijs.

Kabels en Elektriciteit

Elektriciteit is zeer essentieel, Nederland zou geen Nederland meer zijn als wij geen elektriciteit zouden hebben. Vrijwel alles wat wij nodig hebben, en waar wij vandaag de dag gebruik van maken heeft elektriciteit nodig, en om elektriciteit nuttig te laten zijn voor onze behoeften, zijn adapters en andere stroomkabels als veilig middel op ingezet en op de markt gebracht. 

Elektriciteitskabels worden hoofdzakelijk in 2 delen verdeeld, namelijk in de 230V spanningsbron en in de 380V spanningsbron. Daarnaast wordt de 400V (destijds 380V) spanningsbron vaak gebruikt wanneer men meer vermogen nodig heeft. Denk aan bijv. lichtshows en andere krachtige effecten. In Nederland wordt de 400V spanningsbron ook wel "krachtstroom" genoemd, in Vlaanderen "drijfkracht".
Een 400V aansluiting heeft drie fase aansluitingen plus een nul aansluiting. De fasen werden vroeger R, S en T genoemd, maar tegenwoordig worden ze L1, L2 en L3 genoemd.
De meest gebruikte spanningsbron om apparaten van stroom te voorzien is de 230V aansluiting, die ook altijd aanwezig is in uw huiskamer of op kantoren.