Hoverboard (oxboard)

Goedkope Hoverboard kopen?

Hoverboards (ook wel "oxboard" genoemd) is een door elektromotoren aangedreven transportmiddel.
een Hoverboard is een skateboard met twee wielen waar je trucjes mee kunt doen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment (en goedkoop) aan hoverboards.Weergave:
 


Bezig met laden...

Hoverboards, hoe te besturen?

Het besturen van een hoverboard gaat niet met een stuur, maar door je te verplaatsen met je gewicht en met je voeten, dus rijden, omdraaien en stoppen (in tegenstelling tot een skateboard). De wendbare wielen en luchtbanden van de Hoverboard zijn ideaal voor korte afstanden op vlakke ondergrond, leuk voor thuis, of in de wijk! Hierboven vind u een uitgebreid assortiment aan goedkope Oxboards (hoverboards).

Ps. Al onze goedkope hoverboards zijn getest, en van goede kwaliteit. De accu's in de hoverboards zijn goedgekeurd volgens de europese normen.

De hoverboards die wij tekoop aanbieden zijn getest, en veilig te gebruiken voor jong en oud. Wacht niet langer en bestel een leuke, en niet te dure oxboard voor het gezin. De hoverboard is in Nederland uitgegroeid tot een essentiele vervoersmiddel, zorg dat je erbij hoort. Je kunt ook langskomen bij ons in de winkel om een hoverboard te kopen.