Hoverboard

TERUGROEPACTIE Hakal HOVERBOARD 

HA Trading verzoekt consumenten direct te stoppen met het gebruik van de Hoverboard van het merk HAKAL.

Dit product voldoet niet aan onze veiligheidseisen en worden daarom teruggeroepen.  Op deze  Hoverboards bestaat het risico op brand. Vooral tijdens het (langdurig) opladen.

Klanten kunnen de hoverboards kosteloos retourneren naar HA Trading met de retourlabel die u als bijlage ontvangt met deze brief.  

Verkoop stopgezet
Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat het opladen van het batterijpakket niet stopt op het moment dat de batterij volledig vol is. Hierdoor ontstaat een verhoogde kans op ontbranding van het batterijpakket. Hoewel deze hoverboards uitvoerig zijn getest en voldoen aan alle wettelijke veiligheidsnormen, heeft HA Trading na onderzoek de verkoop stopgezet. HA Trading wil het risico op toekomstige incidenten uitsluiten en heeft daarom vervolgens besloten tot deze veiligheidswaarschuwing en terugroepactie.


Terugbrengen
Deze veiligheidswaarschuwing en terugroepactie betreffen de volgende typen

Hoverboard
Merk: HAKAL
Kleur: Blauw
Verkocht sinds: 2017

Mocht u door omstandigheden geen e-mail of brief hebben ontvangen. Dan verzoeken we u om contact op te nemen met info@hatrading.nl met het onderwerp "
terugroepactie Hoverboard"Klanten kunnen deze Hoverboards retourneren naar HA Trading. Zij krijgen na ontvangst van het product dan het volledige aankoopbedrag terug. Weergave: